Een greep uit de sprekers:

Annemarie Keemers, NIBA Academy BV

Annemarie Keemers, oprichter van NIBA Academy BV, heeft jarenlange ervaring op gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Zo is zij interim directeur van Coöperatie Loopbaanstation, auteur van het boek 'Solliciteren is een vak', opgenomen in het register van Stichting Topvrouwen en heeft ze projecten gedaan op gebied van Duurzame Inzetbaarheid bij meer dan 65 klanten in het MKB en grote segment. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring met het geven van workshops en presentaties. Onder andere voor de Universiteit van Twente. Ook is zij in te huren als dagvoorzitter bij een gerelateerd evenement. Haar specialisatie ligt op de vlakken: Opleiding en ontwikkeling en interne en externe mobiliteit. 

Jordy Kamphuis, The Vital Company

Jordy Kamphuis is specialist op gebied van vitaliteit en gezondheid. Hij is strategisch adviseur bij the Vital Company en vice voorzitter van Team Eurosped. Tevens is hij mede oprichter van Stichting TTSG (Twents Team Sport en Gezondheid). Hij is in te huren als workshopleider, adviseur en/of spreker op een evenement, gerelateerd aan sport, gezondheid en vitaliteit.

Freek van der Wees, Red Stallion Watersports

Freek van der Wees is ervaringsdeskundige op gebied van burn out. Hij heeft zelf te maken gehad met een fikse burn out in de tijd dat hij voor een internationaal IT bedrijf werkte. Hij heeft alles omgegooid en is zijn eigen bedrijf gestart in flyboarden (www.rswatersports.nl). Door zijn ervaringen heeft Freek een goed beeld van waar het mis kan gaan. Vanuit zijn eigen visie kan hij hier veel over vertellen en tips geven in het kader van preventie. Ook zijn er incentives te boeken in combinatie met flyboarden en/of hoverboarden.