WeesVaardig is jouw strategisch partner op gebied van Een Leven Lang Ontwikkelen (LLO). We helpen je met het bepalen van een juiste strategie die bij jouw organisatie past. Vervolgens hebben we een complete toolkit aan communicatiemiddelen om LLO te activeren binnen jouw organisatie. Waar kun je als organisatie uit kiezen?

Plan van aanpak en advies

We bekijken waar jouw organisatie behoefte aan heeft en waar jouw organisatie naar toe wil groeien. Vervolgens bepalen we hoe de medewerkers daar een actieve bijdrage aan kunnen leveren. Hierin is het belangrijk dat er ook rekening gehouden wordt met de intrinsieke motivatie van de medewerkers zelf. Dit zetten we uit in een strategisch jarenplan op gebied van Een Leven Lang Ontwikkelen'. Ook geven we advies van welke subsidieregelingen jouw organisatie gebruik van kan maken. Dit bestaat uit landelijke, provinciale en regionale regelingen. Er zijn regelingen op organisatie- en op medewerkersniveau. In dit strategisch plan kunnen we een aantal onderdelen meenemen die wij in onze toolkit hebben. Met deze toolkit kunnen we het plan tot uitvoering brengen. 

Een greep uit onze Toolkit

In onze LLO toolkit hebben we een scala aan diensten en producten die ingezet kunnen worden:

1. WeesVaardig app: met deze app motiveer je de medewerkers om zichzelf te ontwikkelen. Ze kunnen makkelijk nieuwe trainingen volgen of zich inschrijven. Na afronding van een training worden er ontwikkelpunten toegekend. Het halen van een bepaald aantal punten betekent een extra vrije dag, keuze uit extra secundaire arbeidsvoorwaarden of leuke must-haves.

2. Gamification: met het toepassen van gamification maken we het leren leuk en competitief. Zo wordt het voor medewerkers veel gemakkelijker om zich te ontwikkelen. Het is immers leuk om te doen én het levert me veel op.

3. Kennisbibliotheek: we richten een kennisbibliotheek voor jouw organisatie in. Deze bibliotheek maakt het mogelijk om intern kennis te ontsluiten. Het overgrootte deel van ontwikkelen vindt nog altijd plaats op de werkvloer. Maak hier gebruik van en borg deze kennis.

Ontwikkelaanbod

We kunnen de vraagstukken op gebied van LLO invullen met ons diverse ontwikkelaanbod.