Presenteren

Presenteren kun je in verschillende vormen doen. Je kunt jezelf presenteren tijdens een sollicitatie. Je kunt een product of dienst presenteren tijdens een één op één gesprek of een presentatie geven over een bepaald onderwerp voor een grote groep. In deze cursus komt het allemaal voorbij.

Vakgebied

Persoonlijke ontwikkeling

Opleidingsniveau

alle niveaus

Erkenning

Cerificaat

Opleider

NIBA Academy

Plaats

Heel Overijssel

Doelgroep

Iedereen

Schrijf je nu in!

En leer hoe je een goede presentatie geeft

Omschrijving

Training presentatietechnieken is ontwikkeld voor medewerkers die willen weten hoe men beter kan worden in het presenteren van een product of dienst in een één op één setting, alsmede het geven van een presentatie voor een (grote) groep. 

Wat leer ik?

Waar moet je op letten? In deze training gaan we in op alle facetten die te maken hebben met presenteren:

- Houding en non-verbale communicatie

- Intonatie en spraak

- Betrekken van je gesprekspartner of groep (interactie)

- Afstemmen van jouw verhaal op actualiteiten en interne probleemstellingen

Subsidiemogelijkheden

Voor deze training zijn een aantal mogelijkheden. Ben je zzp'er? Dan kan het in de Provincie Overijssel onder de voucherregeling passen. Hier zijn de voorwaarden dat je minimaal 6 maanden tot maximaal 4 jaar staat ingeschreven als ondernemer binnen de Provincie Overijssel. De vraagstelling is gericht op het ontwikkelen van jouw competenties. 

Ben je als werknemer boventallig verklaard en wil jij jezelf beter presenteren bij een nieuwe werkgever? Dan kan het binnen een outplacementbudget vallen. Vraag dit na bij jouw huidige werkgever.

Ben je werknemer? Dan kun je vragen of er budget is bij jouw werkgever. Eventueel via een aangesloten O&O fonds in de sector waarin de organisatie zich bevindt (Opleiding- en Ontwikkelfonds).

Wil je zelf een cursus bekostigen? In 2018 is het nog mogelijk om opleidingskosten af te trekken bij de aangifte van de inkomstenbelasting over het jaar 2018. Dit is echter het laatste jaar dat dit nog mogelijk is. Vervangende regelingen zijn nog niet duidelijk. Er zit een drempel van €250,- in deze aftrekpost. 

Kosten

€295,- individueel

€195,- groepstraining (minimaal 4 deelnemers / Maximale capaciteit: 8 deelnemers)

Certificering

Na het volgen van deze cursus, krijg je een certificaat van deelname.

Schrijf je nu in!

En leer hoe je een goede presentatie geeft