Ondernemerscoaching

Ondernemer zijn, is dat een beroep? Of is een vaardigheid? De beste vakmensen straten voor zichzelf en redden het niet. Terwijl ze heel goed zijn in wat ze doen. Maar het ondernemerschap is meer dan ergens heel goed in zijn. Het gaat om het creëren en uitstralen van een visie en het weten verkopen van een product of dienst. Met verschillende inkomstenstromen en continuïteit in de bedrijfsvoering. Als je dat goed hebt staan, kun jij doen waar je het beste in bent en waarvoor je voor jezelf bent begonnen.

Vakgebied

Persoonlijke ontwikkeling

Opleidingsniveau

alle niveaus

Erkenning

Cerificaat

Opleider

NIBA Academy

Plaats

Heel Overijssel

Doelgroep

(Startende) ondernemers

Schrijf je nu in!

En maak een vliegende start met jouw onderneming

Omschrijving

Training presentatietechnieken is ontwikkeld voor medewerkers die willen weten hoe men beter kan worden in het presenteren van een product of dienst in een één op één setting, alsmede het geven van een presentatie voor een (grote) groep. 

Wat leer ik?

Waar moet je op letten? In deze training gaan we in op alle facetten die te maken hebben met presenteren:

- Houding en non-verbale communicatie

- Intonatie en spraak

- Betrekken van je gesprekspartner of groep (interactie)

- Afstemmen van jouw verhaal op actualiteiten en interne probleemstellingen

Subsidiemogelijkheden

Voor deze training zijn een aantal mogelijkheden. Ben je zzp'er? Dan kan het in de Provincie Overijssel onder de voucherregeling passen. Hier zijn de voorwaarden dat je minimaal 6 maanden tot maximaal 4 jaar staat ingeschreven als ondernemer binnen de Provincie Overijssel. De vraagstelling is gericht op het ontwikkelen van jouw competenties. 

Ben je als werknemer boventallig verklaard en wil jij jezelf beter presenteren bij een nieuwe werkgever? Dan kan het binnen een outplacementbudget vallen. Vraag dit na bij jouw huidige werkgever.

Ben je werknemer? Dan kun je vragen of er budget is bij jouw werkgever. Eventueel via een aangesloten O&O fonds in de sector waarin de organisatie zich bevindt (Opleiding- en Ontwikkelfonds).

Wil je zelf een cursus bekostigen? In 2018 is het nog mogelijk om opleidingskosten af te trekken bij de aangifte van de inkomstenbelasting over het jaar 2018. Dit is echter het laatste jaar dat dit nog mogelijk is. Vervangende regelingen zijn nog niet duidelijk. Er zit een drempel van €250,- in deze aftrekpost. 

Kosten

€295,- individueel

€195,- groepstraining (minimaal 4 deelnemers / Maximale capaciteit: 8 deelnemers)

Certificering

Na het volgen van deze cursus, krijg je een certificaat van deelname.

Schrijf je nu in!

En maak een vliegende start met jouw onderneming