Droombaanplanning

Wil je zelf de regie pakken over jouw loopbaan en sturen naar de juiste richting? Weet je alleen niet hoe? Geen zorgen! Wij hebben jarenlange ervaring en helpen je op weg.

Vakgebied

Persoonlijke ontwikkeling

Opleidingsniveau

alle niveaus

Erkenning

Cerificaat

Opleider

NIBA Academy

Plaats

Heel Overijssel

Doelgroep

Iedereen

Schrijf je nu in!

En plan jouw droombaan in de juiste richting!

Omschrijving

De training droombaanplanning is voor werkenden en werkzoekenden die zelf de regie over hun eigen loopbaan willen pakken. Wil je wel een keer iets anders doen? Maar weet je niet wat? Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat er slechts een paar 'bomen' overblijven waaruit je kunt kiezen en die heel goed bij je passen. Volg ook de cursus droombaanplanning en kom erachter wat goed bij je past en waar je gelukkig van wordt. 

Wat leer ik?

Deze training is geheel gericht op het ondervinden van de juiste richting:

1. wat vind je leuk om te doen?

2. waar ben je goed in?

3. Hoe kun je daarin doorgroeien?

Middels een zelf ontwikkelde methode komen erachter wat goed bij jou past als persoon en waar je gelukkig van wordt. Door een goede kennis van de arbeidsmarkt en haar ontwikkelen, kunnen we dit gemakkelijk koppelen aan functies op de arbeidsmarkt. Zo kunnen we jou een gedegen advies geven. Ook vertellen we je welke stappen je moet nemen en ik welke richting. Na deze training heb je een veel duidelijker beeld van jouw capaciteiten en hoe je ze kunt gebruiken. 

 

Subsidiemogelijkheden

Voor deze training zijn een aantal mogelijkheden. Ben je zzp'er? Dan kan het in de Provincie Overijssel onder de voucherregeling passen. Hier zijn de voorwaarden dat je minimaal 6 maanden tot maximaal 4 jaar staat ingeschreven als ondernemer binnen de Provincie Overijssel. De vraagstelling is gericht op het ontwikkelen van jouw competenties. 

Ben je als werknemer boventallig verklaard en wil jij jezelf beter presenteren bij een nieuwe werkgever? Dan kan het binnen een outplacementbudget vallen. Vraag dit na bij jouw huidige werkgever.

Ben je werknemer? Dan kun je vragen of er budget is bij jouw werkgever. Eventueel via een aangesloten O&O fonds in de sector waarin de organisatie zich bevindt (Opleiding- en Ontwikkelfonds).

Wil je zelf een cursus bekostigen? In 2018 is het nog mogelijk om opleidingskosten af te trekken bij de aangifte van de inkomstenbelasting over het jaar 2018. Dit is echter het laatste jaar dat dit nog mogelijk is. Vervangende regelingen zijn nog niet duidelijk. Er zit een drempel van €250,- in deze aftrekpost. 

Kosten

€495,- individueel. Deze training is alleen op individuele basis te boeken. 

 

Certificering

Na het volgen van deze cursus, krijg je een certificaat van deelname.

Schrijf je nu in!

En plan jouw droombaan in de juiste richting!