Assertiviteit

Leer op welke manier jij het beste aan kunt geven wat jij nodig hebt en bedoelt. Sommige mensen hebben moeite om voor zichzelf op te komen. Na deze training weet je op welke manier je dit het beste kunt doen en welke vorm vooral goed bij jou past. 

Vakgebied

Persoonlijke ontwikkeling

Opleidingsniveau

alle niveaus

Erkenning

Cerificaat

Opleider

WeesVaardig

Plaats

Online en klassikaal

Doelgroep

Iedereen

Schrijf je nu in!

En wees je beste zelf

Omschrijving

Onze assertiviteitstraining gaat over het opkomen voor jouw belangen en wensen. Hoe kun je dat nou het beste organiseren? Sommige mensen hebben moeite om dit op een juiste manier over te brengen. Iedereen heeft echter ook een eigen manier van communiceren, dus de manier waarop je voor jezelf op kunt komen, verschilt ook. Leer met onze cursus wat het beste bij je past en je gaat met meer zelfvertrouwen door het leven. 

Wat leer ik?

Na het afronden van de cursus heb je geleerd:

1. Welke vorm van communiceren het beste bij jou past;

2. Hoe je voor jezelf opkomt;

3. Hoe je contructieve (zakelijke) relaties opbouwt;

4. Hoe jij je grenzen aangeeft en confrontaties niet uit de weg gaat

Subsidiemogelijkheden

Voor deze training zijn een aantal mogelijkheden:

Ben je zzp'er? Dan kan het in de Provincie Overijssel onder de voucherregeling passen. Hier zijn de voorwaarden dat je minimaal 6 maanden tot maximaal 5 jaar staat ingeschreven als ondernemer binnen de Provincie Overijssel. De vraagstelling is gericht op het ontwikkelen van jouw competenties. 

Ben je als werknemer boventallig verklaard en wil jij jezelf beter presenteren bij een nieuwe werkgever? Dan kan het binnen een outplacementbudget vallen. Vraag dit na bij jouw huidige werkgever.

Ben je werknemer? Dan kun je vragen of er budget is bij jouw werkgever. Eventueel via een aangesloten O&O fonds in de sector waarin de organisatie zich bevindt (Opleiding- en Ontwikkelfonds).

Er zijn meerdere fondsen op Provinciaal en regionaal niveau. Neem contact met ons op over gericht subsidieadvies in jouw situatie.  

Kosten

Jouw investering voor deze training op basis van open inschrijving is € 550,- exclusief btw voor een dag.

Dit is inclusief trainingsmateriaal, maar exclusief 50,- per dag voor locatie- en arrangementskosten (onbeperkt koffie, thee en water).

Wil je een leertraject volledig op maat voor jouw team of organisatie? Dan is een maatwerk- of incompany training dé oplossing. Neem snel contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Certificering

Na het volgen van deze cursus, krijg je een certificaat van deelname.

Schrijf je nu in!

En wees je beste zelf