MS Office 365 training

Vakgebied

MS office

Opleidingsniveau

MBO

Erkenning

Gecertificeerd

Opleider

Weesvaardig

Plaats

Online - Zoom of Teams

Doelgroep

Iedereen

Omschrijving

Na deze praktijkgerichte MS Office 365-training werk je optimaal in de cloud. Je kunt de slimmigheden inzetten van bekende programma’s als Word, PowerPoint en Excel. Daardoor werk je nog efficiënter (samen). Ook kun je bestanden delen en bewerken. En zelfs de minder bekende functionaliteiten van Office kennen voor jou geen geheimen meer.

Wat leer ik?

In deze tweedaagse cursus verken je MS Office 365. Je ontdekt wat het is en hoe de verschillende onderdelen samenhangen. Wanneer gebruik je welke?

Het mooie van werken in de cloud is dat je gelijktijdig met je collega’s aan een document kunt werken. In deze training leer je hoe je een document deelt en hoe je erin samenwerkt. Daarnaast ga je aan de slag met de basisknoppen van de belangrijkste onderdelen van  Office 365.

Subsidiemogelijkheden

Op 1 oktober 2020 is er een landelijke regeling die deze online cursus vergoed.  Vul het contactformulier in en onze medewerkers helpen je met de aanvraag.

Kosten

Volledig gesubsidieerd. Normale kosten bedragen €700,- excl. BTW voor 2 dagdelen.

Certificering

Weesvaardig werkt uitsluitend met vak professionals, direct uit de praktijk. Al onze cursussen en trainingen worden afgesloten met een branche erkend of maatschappelijk erkend certificaat. Weesvaardig is erkend door de NRTO en volgt de kwaliteitsvoorwaarden die hiermee gemoeid zijn. Je weet dus zeker dat je een bekend en gewaardeerd certificaat behaalt.