Online samenwerken met MS Teams

Vakgebied

MS 365 Office

Opleidingsniveau

MBO

Erkenning

Gecertificeerd

Opleider

Weesvaardig

Plaats

Online - Zoom of Teams

Doelgroep

Iedereen

Omschrijving

Na de training ben jij de Microsoft Teams-expert. Je kent de basis én de uitgebreide functies. Je kunt een online team maken, kanalen instellen, audio- en videovergaderingen organiseren, chatten en samenwerken in Office 365. Zo stroomlijn jij de voortgang van het project waaraan je samen werkt.

Wat leer ik?

Dit is de ideale training voor iedere medewerker die (op afstand) in teamverband aan projecten werkt en meer overzicht en betere onderlinge communicatie zoekt.

Subsidiemogelijkheden

Op 1 oktober 2020 is er een landelijke regeling die deze online cursus vergoed.  Vul het contactformulier in en onze medewerkers helpen je met de aanvraag.

Kosten

Volledig gesubsidieerd.

Jouw investering voor deze training op basis van open inschrijving is € 450,- exclusief btw*.

*Dit is inclusief trainingsmateriaal, maar exclusief 50,- per dag voor locatie- en arrangementskosten (onbeperkt koffie, thee en water en een uitgebreide lunch).

Wil je een leertraject volledig op maat voor jouw team of organisatie? Dan is een maatwerk- of incompany training dé oplossing. Neem snel contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Certificering

Weesvaardig werkt uitsluitend met vak professionals, direct uit de praktijk. Al onze cursussen en trainingen worden afgesloten met een branche erkend of maatschappelijk erkend certificaat. Weesvaardig is erkend door de NRTO en volgt de kwaliteitsvoorwaarden die hiermee gemoeid zijn. Je weet dus zeker dat je een bekend en gewaardeerd certificaat behaalt.