Duplicate of Introductie Digital Marketing - Online

Er is op dit moment een ernstig tekort aan professionele online marketeers. Met deze introductiemodule nemen we je mee in de wereld van Digital marketing en wat je kunt verwachten. Deze training is voor mensen die nu of in de toekomst graag de overstap willen maken naar Digital Marketing.

Vakgebied

Online marketing

Opleidingsniveau

MBO-4

Certificering

Ja

Opleider

Adwise

Plaats

Online - Zoom of Teams

Doelgroep

Werkenden en werkzoekenden

Omschrijving

Tijdens de introductiemodule nemen wij je mee in alle disciplines van Digital Marketing en helpen we je na afronding op weg richting een (nieuwe) baan. Naast de cursus kun je ook gebruik maken van een ontwikkeladvies dat gegeven wordt door één van onze gecertificeerde loopbaancoaches.

Wat leer ik?

Online marketing is een essentieel onderdeel van iedere marketing strategie. Hoe kun je beide onderdelen op elkaar laten aansluiten en hoe versterken ze elkaar? Deze introductiemodule bestaat uit de volgende onderwerpen:

1. Digitale Strategie: Online marketing is een essentieel onderdeel van iedere marketing strategie. Hoe kun je beide onderdelen op elkaar laten aansluiten en hoe versterken ze elkaar?

2. Google Analytics: Met Google Analytics kun jij precies zien wat er op een website/webshop gebeurt. Wie bezoekt de website, waar haken bezoekers af, welke pagina's worden het meest bezocht. Al deze informatie geeft jou handvatten om een website/webshop verder te optimaliseren. 

3. Concept en content: Hoe kun je vanuit de strategie content bedenken en creëren die niet alleen aansluit bij de doelstellingen maar ook echt relevant is voor de doelgroep?

4. Online Advertising: Naast organisch zichtbaar zijn in Google en Bing kun je ook zichtbaar zijn d.m.v. advertenties. Hoe richt je deze Google en Bing advertenties in en hoe selecteer jij de juiste zoekwoorden voor je advertenties.

Subsidiemogelijkheden

Op 1 oktober 2020 is er een landelijke regeling die deze introductiemodule tot Digital Marketing vergoedt. Jij kunt deze introductiemodule dus kosteloos volgen. 

Kosten

 Volledig gesubsidieerd. Normale kosten voor onze introductiemodules bedragen €999,- excl. BTW voor 4 dagdelen.

Hulp nodig bij het aanvragen? Neem contact met ons op via het contactformulier en we helpen je er stap voor stap doorheen. 

Certificering

Na afronding van dit traject, krijg je een certificaat van deelname.