Microsoft Office

Opleiding afgerond?

Heb je jouw opleiding afgerond en wil je inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt? Plan dan een (gratis) ontwikkeladvies bij één van onze gecertificeerde loopbaanadviseurs in. 

Persoonlijk ontwikkeladvies

Referenties

Waarom Weesvaardig?
 • Hans van Leeuwen

  Annemarie zet voor TSN Thuiszorg BV het mobiliteitsbeleid op, ondersteund door de website TSN mobiliteit.nl. Annemarie onderscheidt zich door een combinatie van kennis, drive, resultaatgerichtheid en creativiteit. Met haar tomeloze energie zet ze zich volledig in voor haar opdrachtgever. Daarbij is zij een zeer prettige collega!

  Hans van Leeuwen HR Directeur TSN Thuiszorg
 • Daniëlle Brouwer

  Ik werk al enige jaren op een constructieve manier samen met Annemarie. We hebben een aantal gezamenlijke projecten opgezet waarin we werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt via werkstage, opleiding of extra bemiddeling naar een betaalde baan hebben begeleid. Haar enthousiasme en creativiteit maakt dat we goed kunnen sparren en snel kunnen inspelen op veranderingen op de arbeidsmarkt. Ondanks dat we soms verschillende (organisatie) belangen hebben vinden we toch altijd een manier om complementair aan elkaar te werken en vullen we elkaar op een dusdanige wijze aan dat er een win/win situatie ontstaat voor onze klant (werkgever/werkzoekende). Annemarie is creatief, heeft commercieel inzicht en haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

  Daniëlle Brouwer Werkplein Twente
 • Wim Kieftenbeld

  Ik heb onlangs een training business model canvas, generatie communicatie en management, kleurencommunicatie en het plegen van koude acquisitie bij Annemarie gevolgd. Annemarie heeft een gave om snel te kunnen schakelen en geeft je goede tools en inzichten hoe je nieuwe manieren van communiceren en netwerken kunt toepassen. Wil je zelf ook ook leren slagvaardiger en doelgerichter te communiceren dan is deze cursus een aanrader. Met Annemarie valt er verder ook nog te lachen. Dat laatste krijg je er gratis bij.

  Wim Kieftenbeld Algemeen Directeur Kepro
 • Daniëlle le Febre

  Het traject verloopt zoals van tevoren is omschreven. Het maatwerk vind ik perfect. Ik vind het knap hoe NIBA in mogelijkheden denkt, er wordt creatief gezocht naar oplossingen. Er is veel kennis van de arbeidsmarkt, wat mensen helpt om breder te kijken naar wat wil ik en wat kan ik. Annemarie is het "toegankelijke, enthousiaste type". Afspraak is afspraak, er zijn altijd oplossingen/mogelijkheden, ze "leest" de persoon en kijkt wat daarbij past. Al met al ben ik heel tevreden!

  Daniëlle le Febre Arjo Wiggins Security
 • Madelon Boode

  Ik heb Annemarie leren kennen als een sympathieke, betrokken, deskundige en creatieve professional, waar ik veel bewondering voor heb gekregen. Annemarie doorziet waar een knelpunt ligt en waar het vandaan komt, maar weet ook op deskundig en creatieve wijze oplossingen aan te dragen. Door van vele markten thuis te zijn en zaken vanuit diverse invalshoeken te bekijken en mee te denken over vraagstukken is Annemarie een verbindende schakel en draagt zij daadwerkelijk bij aan ontwikkeling, groei en het oplossen van vraagstukken. Ik durf haar van harte aan te bevelen!

  Madelon Boode Jouw Leefstijlcoach
 • Saskia Reimert

  Ik heb Annemarie leren kennen als een bijzonder prettig mens. Zij brengt de "leerstof" op een natuurlijke manier bij de cursist (tijdens de cursus medewerker commerciële binnendienst) waardoor ze een ontspannen en gezellige sfeer weet te creëren. De cursus is in combinatie met Annemarie absoluut een aanrader.

  Saskia Reimert