Online marketing

Er is op dit moment een ernstig tekort aan professionele online marketeers. Wij hebben een programma ontwikkeld die goed aansluit op de wensen van de arbeidsmarkt. Dit programma houdt ook al rekening met ontwikkelingen in de toekomst. Houd ook jouw kennis op peil!

Vakgebied

Online marketing

Opleidingsniveau

MBO-4

Erkenning

Gecertificeerd

Opleider

Adwise Internetmarketing

Plaats

Almelo

Doelgroep

Werkenden en werkzoekenden

Omschrijving

Onze partner biedt verschillende trainingen aan op gebied van online marketing. Deze zijn apart te boeken of gezamenlijk in een volledige online marketing basiscursus.

Wat leer ik?

Op dit moment kunnen we je de volgende trainingen aanbieden:

1. Tekstschrijven voor het web

2. Facebook training

3. Google Analytics

4. SEO

5. Google adwords

 

Subsidiemogelijkheden

In Twente kennen we het Twents Fonds voor vakmanschap. Omdat NIBA is aangesloten bij de NRTO, mogen wij ook als opleider kennis overdragen in bepaalde sectoren. Deze cursus valt hier ook onder, omdat online marketeer een kansberoep in de regio Twente is. 

Ben je werkzaam in een bepaalde branche? Zoek dan uit of jouw werkgever is aangesloten bij een sectorfonds. Daar kun je meestal via jouw werkgever ook een scholingsvoucher aanvragen.

Heb je een uitkering? Vraag dan aan jouw werkcoach of er budget beschikbaar is via het UWV om scholing te volgen.

Kosten

 

Totaalpakket ligt tussen de €4000,- en €6000,-

 

Certificering

Na afronding van dit coachtraject, krijg je een certificaat van deelname. Dit certificaat biedt binnen de branche een meerwaarde voor jouw curriculum en toont jouw vakbewaamheidsniveau aan.