Digital marketing online

Wil jij de volgende stap zetten op het gebied van digital marketing? Volg dan nu de cursus Digital Marketing Basis. Onze cursussen zijn gecertificeerd en borgen onze kwaliteit door continu te optimaliseren op basis van feedback van cursisten. Daarnaast zijn onze trainers niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het digitale speelveld, maar hebben ze ook praktijkervaring met toonaangevende cases die het verschil hebben gemaakt in de markt. Na afronding van de cursus krijg je de mogelijkheid om samen met onze coach te kijken naar je eigen personal branding- en marketingplan en krijg je een training hoe jij jezelf het beste in de markt zet.

Vakgebied

Online marketing

Opleidingsniveau

MBO-4

Erkenning

Gecertificeerd

Opleider

Adwise Internetmarketing

Plaats

Online - Zoom of Teams

Doelgroep

Werkenden

Omschrijving

Dit online programma is voor iedereen die Digital Marketing goed kan gebruiken binnen de huidige functie. In dit programma laten we je zien hoe je vrij snel en gemakkelijk online elementen kunt gebruiken om een goede marketingstrategie neer te zetten. 

Wat leer ik?

Tijdens de cursus Digital Marketing Online nemen wij je mee in alle disciplines van digital marketing. Deze cursus is voor werkenden die kennis van Digital Marketing goed in hun werk kunnen gebruiken. 

Inhoud van de online cursus:

  1. Digitale strategie
    Online marketing is een essentieel onderdeel van iedere marketing strategie. Hoe kun je beide onderdelen op elkaar laten aansluiten en hoe versterken ze elkaar?
  2. Google Analytics
    Met Google Analytics kun jij precies zien wat er op een website/webshop gebeurt. Wie bezoekt de website, waar haken bezoekers af, welke pagina's worden het meest bezocht. Al deze informatie geeft jou handvatten om een website/webshop verder te optimaliseren. 
  3. Social media Strategie
  4. Online advertising
    Naast organisch zichtbaar zijn in Google en Bing kun je ook zichtbaar zijn d.m.v. advertenties. Hoe richt je deze Google en Bing advertenties in en hoe selecteer jij de juiste zoekwoorden voor je advertenties. 

Subsidiemogelijkheden

Op 1 oktober 2020 is er een landelijke regeling die deze online cursus vergoed.  Vul het contactformulier in en onze medewerkers helpen je met de aanvraag.

Kosten

Volledig gesubsidieerd. Normale kosten bedragen €550,- voor 2 dagdelen & een e-learning. 

Certificering

Na afronding van deze cursus, krijg je een certificaat van deelname.